Kloakservice udført af kloakmand

Vi yder hurtig og effektiv kloakservice

En kloak, der er stoppet til eller ikke fungerer optimalt, kan være kilde til stor frustration. Men bare rolig, du kan heldigvis hente hjælp hos Total Kloakservice. Vi er eksperter i kloakrensning, og vi udfører et hav af opgaver. Herunder vises et udpluk af vores ydelser:

Hos Total Kloakservice er vi alle dygtige kloakmænd med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi hurtigt træde til og give dig vores ekspertise, og vi går ikke hjem, før dit problem er løst. Vi kører dagligt ud til kloakservice på hele Sjælland.

Kloakservice der løser dine problemer

Vi udfører store som små opgaver inden for alt kloakservice. Vi servicerer stoppede køkkenafløb, rensning af faldstammer, kloakledninger, toiletter og regnvandsbrønde. Ring til os, og fortæl os om dit problem – hos os ringer du aldrig forgæves.

En af de opgaver vi oftest løser er rensning af et stoppet toilet. Et tydeligt tegn på at kloakken er stoppet til, er når en toiletskylning tager længere tid end sædvanligt. Den hyppigste årsag til en kloak stoppes, er fordi mange smider uhensigtsmæssige ting i toilettet f.eks. vatpinde, engangsvaskeklude og hår.

Når du smider disse ting i toilettet, så blokeres gennemstrømningen af vand og organisk materiale gennem kloakledningen, og toilettet stoppes til. Det er her vi kommer dig til undsætning.

Kloakservice foretaget af kloakfirma

Har du akut behov for kloakservice?

Vi er der for dig, når du har behov for det. Derfor kan du døgnet rundt kontakte os på 22 155 156 eller skrive til os via kontaktformularen nedenfor – så sørger vi for at dine akutte problemer bliver behandlet omgående, med grundig kloakrensning. Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, og kører ikke før dit kloakproblem er løst.

Senest opdateret: 14. juni 2022

  Bliv ringet op af Total Kloakservice
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Total Kloakservice

  Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

  Ved akutte kloakproblemer
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 22 155 156