Kloakspuling udført af kloakmand

Pålideligt kloakfirma yder hjælp døgnet rundt

Vi er et kloakfirma, som favner bredt. Vi har moderne udstyr, solid erfaring og de helt rigtige samarbejdspartnere til at kunne klare enhver opgave uden problemer. Vores døgntelefon er altid åben, så du kan ringe dag og nat, i weekender og på helligdage. Her får du altid fat på en kloakmand, som har tid til at køre et smut forbi din adresse. Dagligt kører vi til opgaver på det meste af Sjælland. Hos os får du altid arbejde af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Du vil aldrig opleve telefonkø eller lange ventetider i øvrigt. Total Kloakservice er et kloakfirma som prioriterer effektivitet og vi er derfor altid handlekraftige. Vi går dog aldrig ned på grundigheden, da vi ønsker at vores gode arbejde skal kunne mærkes i lang tid.

Vi kan bl.a. være behjælpelig med:

Kloakfirma med komplet servicepakke

Der er stort set ingen grænser for hvad vi kan hjælpe med. Vore firmabiler, kloakmænd og partnere kan klare store og små opgaver. Derfor tilbyder vi vores services til private, erhvervskunder og bolig- samt ejerforeninger. Vi kan køre som fast partner til jeres forening og stå for alt i kloakservice, men varetager også udvalgte opgaver som rensning af vejbrønde, stoppede afløb eller lignende. Hvis du har mistanke om skader på kloakledninger, tilbyder vi TV-inspektion og finder dermed altid frem til kilden til problemerne. Efterfølgende har vi naturligvis mulighed for at afhjælpe problemet, så du ikke skal tænke på noget. Der er altså intet du skal bekymre dig om, når du vælger os som dit kloakfirma.

Oversvømmet kloak - Kloakfirma

Vil du hjælper af et effektivt kloakfirma?

Hvis du ønsker akut hjælp eller en fast samarbejdspartner til kloakrelaterede opgaver, så bør vi være dit valg af kloakfirma. Ring til os døgnet rundt på 22 155 156 eller send os en besked via kontaktformularen nedenfor. Du kommer hurtigt i kontakt med en kloakmand, som har mange års erfaring med problemer som dine. Vi er kendt for at være et effektivt kloakfirma med hurtig, akut udrykning og effektiv service fra start til slut.

Senest opdateret: 14. juni 2022

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156