Kloakproblemer afhjælpes på hele Amager

Har du problemer med kloakken, og skal bruge kloakservice på Amager? Uanset om du er i Dragør, Tårnby, Kastrup, København S eller Ørestaden, så kan vi straks være fremme på din adresse. Vi har altid en kloakmand i nærheden, og kan hurtigt sende ham hjem på din adresse. Vores udstyr er i top og servicen helt personlig. Ved større opgaver er du selvfølgelig med hele vejen, og du informeres fra start til slut. Vi ønsker at du altid ved hvad der foregår, så du ikke bliver overrasket når arbejdet går i gang.

Vores kloakfirma håndterer blandt andet følgende opgaver:

… og en lang række andre serviceydelser. Ring blot til os på 22 155 156, og så kan vi være hos dig i løbet af kort tid. Hos Total Kloakservice er der minimal ventetid ved kloakservice på Amager. Derfor bør du ikke lede videre, men vælge os til din kloakopgave.

Døgnvagt ved stoppet toilet - Kloakservice

Også til løbende vedligeholdelse

Hvis kloakken ikke bliver spulet jævnligt, så kan du risikere at der opstår propper så afløb og toilet ikke fungerer korrekt. Mange oplever også bare at det lugter grimt fra afløbene. Vi kan udføre det nødvendige vedligeholdelsesarbejde, så din kloak altid fungerer optimalt. Et toilet som er delvist stoppet til, vil ikke nødvendigvis virke som om det er stoppet, men det kan bruge langt mere vand end når vandet kan løbe frit. Når toilettet langsomt bliver stoppet til, så kan det altså være synligt på vandregningen og har samtidigt en større klimapåvirkning. Alt fra toiletter til afløb i brusenichen kan have brug for kloakspuling ind imellem, så du undgår at det stopper helt til og løber over. Har du kælder, så er det særligt vigtigt for at undgå vand i kælderen ved skybrud eller oversvømmelse fra fjorde og have.

Kloakservice på hele Amager

Vælg os til kloakservice på Amager

Ring til en dygtig kloakmand hos Total Kloakservice på 22 155 156. Vi kører dag og nat, på helligdage og i weekender. Du kan fange os 365 dage om året, og der vil ikke være ventetid på telefonen når du ringer. Når du får en medarbejder i røret, vil I sammen aftale besigtigelse af dit kloakproblem og efterfølgende løses opgaven til punkt og prikke. Vi kører først når din kloak fungerer optimalt igen. Til dagligt betjener vi kunder i hele Hovedstadsområdet, på Amager samt ved Roskilde og Køge. Vi udfører adskillige kloakservice-opgaver på Amager.

Senest opdateret: 7. april 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156