Hurtig hjælp i hele hovedstaden

Når du har problemer med kloakken, rykker vi hurtigt ud og afhjælper problemet. Vi aftaler et tidspunkt med det samme, så du hurtigt kan komme videre med dine daglige gøremål. Vores kloakmænd kører dagligt til private, erhverv og boligforeninger og udfører kloakservice og slamsugning i København og omegn. Vi har mange års erfaring i branchen og alt det nødvendigt udstyr til enhver opgave. Du kan derfor være sikker på at kompetencer og service er i top, og at du slipper for lugt og andre gener fra kloak og afløb.

Vi udfører bl.a. kloakservice i København, indenfor følgende områder:

Hos Total Kloakservice er vores firmabiler altid pakket og klar til at køre. Du ringer bare på 22 155 156, og så er vi straks hos dig. Her er der ingen telefonkø. Du får med det samme en kloakmand i røret når du ringer.

Stoppet afløb - Kloakservice døgnvagt København

Hvornår har du sidst fået spulet kloakken?

Typisk stoppes kloak og afløb til med hår, madrester og andre uhensigtsmæssige ting, som bliver kastet i toilet og afløb. Før eller siden vil det være nødvendigt at få spulet disse ting ud af afløbet og ned i selve kloakken. Dette hjælper vi bl.a. med når vi udfører kloakservice i København. Hvis problemet opstår helt nede i kloakken, kan der opstå behov for at kloakspuling eller slamsugning. Vi kan hjælpe med alt fra små til store problemer. Vi tilbyder også muligheden for TV-inspektion af din kloak, så vi kan finde eventuelle propper, skader eller andre generende problemer.

Kloakservice er en del af almindeligt vedligehold af kloakken. Hvis dine afløb løber langsomt eller toilettet er længe om at skylle, så er det måske for længe siden du har fået udført kloakrensning. Total Kloakservice kan være din faste kloakmand, når du skal have foretaget kloakservice eller slamsugning i København – også selvom der kan gå flere år imellem vi hjælper dig.

Kloakspuling udført af kloakmand

Ring for kloakservice i København

Vi er blot et opkald væk. Kontakt os nu på 22 155 156. Du kan få besøg af en kloakmand om kort tid, som vurderer problemet og giver et tilbud på kloakservice i København. Dit problem bliver hurtigt løst, uanset om det er nat eller dag – også i weekender og på helligdage.

Senest opdateret: 7. april 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156