Stoppet vask - Kloakservice døgnvagt i Køge

Kloak døgnservice i Køge 24/7 – Året rundt

Hvis toilettet er stoppet eller vandet løber langsomt ud af badet, er det tid til at få foretaget kloakrensning. Hos Total Kloakservice er du i de bedste hænder, når det kommer til kloakservice i Køge og omegn. Vi er straks fremme og kan hurtigt vurdere problemet med din kloak eller afløb. Efterfølgende fjerner vi effektivt proppen i kloakken, så du igen kan bruge toilettet, køkkenvasken og øvrige afløb.

Vores typiske opgaver, indenfor kloakservice i Køge, omfatter:

Vi er måske ude til opgaver nu, men vi kan altid få tid til din sag. Du kan altid give os et kald på 22 155 156, så kører vi også gerne et smut forbi dig. Du kan altid forvente at dit problem bliver løst, hurtigt og nemt.

Løbende vedligehold af kloak og afløb

Afløb på badeværelser bliver ofte stoppet af hår, køkkenvaske af madrester m.m. og det kan være svært at få hul igennem igen. Alverdens husmorråd kan lyde nok så smarte, men fungerer måske ikke. Det kan også være at problemet hurtigt kommer igen. Når du ringer til os, får du en professionel løsning, som har langt større effekt end hvad man selv kan klare. Vores firmabiler er pakket med det rigtige udstyr, så vi kan klare enhver opgave, hurtigt og grundigt.

Ethvert afløb vil med tiden stoppe til, og det er mest fornuftigt at forebygge dette, da propper i kloakken kan medføre permanent skader på kloakrør og faldstammer mv. Ved at vedligeholde kloakken med jævnlig kloakservice i Køge, kan du minimerer risikoen for bekostelige rørskader. Yderligere vil dine afløb løbe bedre og dit toilet vil bruge mindre vand til at skylle ud, hvilket ovenikøbet er godt for miljøet.

Slamsugning med slamsuger - Slamsugerbil

Kontakt os nemt for kloakservice i Køge

Vi er altid nemme at træffe på tlf.: 22 155 156 Vi sender en dygtig kloakmand, som kan løse dit problem med det samme vha. grundig kloakservice i Køge. Du vil ikke opleve at vi er til besvær, da du bare vælger et tidspunkt og så kommer vi. De fleste har brug for os med det samme, og derfor er vi gode til at finde tid mellem vores andre opgaver. Vores kloakmænd udfører dagligt kloakservice i Køge-området, samt hele Nordsjælland og København.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156