Rensning af stoppet kloak - Døgnservice kloakservice

Kloakservice i Nordsjælland

Kontakt Total Kloaksevice hvis du har et problem med din kloak i Nordsjælland. Vi yder hurtig hjælp døgnet rundt i hele Nordsjælland, hvis du f.eks. står med et stoppet afløb eller toilet. Du kan ringe til vores døgnservice 24 timer i døgnet alle dage i året. Sammen med dig kan vi hurtig vurdere, om du har brug for kloakservice her og nu. Står du ikke med et akut kloakproblem, så kan vi aftale at komme forbi en anden dag. Vi hjælper dagligt både private, virksomheder og butikker med kloakservice og slamsugning i Nordsjælland. Vi hjælper selvfølgelig også gerne dig, hvis du står med:

Vi sender altid en dygtig kloakmand ud til dig. Her foretager vi bl.a. kloakrensning, kloakspuling, TV-inspektion og slamsugning i Nordsjælland.

Hurtig hjælp i hele Nordsjælland

Vi har altid mandskab klar til at rykke ud til opgaver i Nordsjælland. Få udført kloakservice af os i Gentofte, Rungsted, Hillerød, Hellerup, Hørsholm, Vedbæk eller andre steder i Nordsjælland. Vi har altid et akutberedskab klar, så du kan få hurtig hjælp i Nordsjælland både nat, dag, weekend m.m. Har du et alvorligt problem med din kloak, så kan hurtig hjælp være med til at begrænse f.eks. vandskader. Hvis du vælger os, så prioriterer vi altid akutte skader højest og vi kører ud til dig hurtigst muligt. Ring til vores døgnservice22 155 156.

Kloakservice til private og erhverv

Alle kan få problemer med kloakken. Lige meget om du kontakter os som privat, erhvervsvirksomhed eller boligforening, så yder vil kloakservice for dig. Vores erfarne mandskab har igennem mange år ydet kloakservice for private i huse, lejligheder, sommerhuse og kolonihavehuse. Ligeledes hjælper vi tit og ofte produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder, butikker, restauranter og andre typer af erhvervsvirksomheder af med deres kloakproblemer. I etagebyggerier tager ejere og lejere ofte kontakt til deres boligforening, når der er problemer med afløb og kloak. I disse tilfælde hjælper vi naturligvis også boligforeningen, så beboerne slipper af med deres kloakproblemer.

Stoppet gulvafløb - Kloakservice døgnservice

Døgnservice 24/7 i Nordsjælland

Oplever du problemer med kloakken, så vent ikke, men ring med det samme. Venter du, så bliver problemet eller skaden ofte endnu større. Vi er klar døgnet rundt 24/7 til at yde kloakservice og slamsugning i Nordsjælland. Brug bestil nu formularen her på siden eller ring til døgnservice nu på 22 155 156, så er hjælpen på vej.

Senest opdateret: 6. april 2022

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156