Slamsuger - Kloakmand renser kloak

Slamsugning afhjælper dine problemer hurtigt og effektivt

Hos Total Kloakservice har vi en stabil og dygtig medarbejderstab, som har mange års erfaring med slamsugning og spuling. Derfor garanterer vi, at vi kan afhjælpe ethvert problem. Med vores erfaring og ekspertise kan vi hurtigt identificere dit problem, og få det behandlet hurtigt og effektivt.

Vi udfører slamsugning i hele København, Amager og Nordsjælland, og vi er eksperter i at opsuge og transportere slam og flydende affald.

I tillæg til slamsugning, kan vi også tilbyde:

… og en lang række andre ydelser indenfor kloakservice.

Ingen problemer er for store eller små til os

Vi gør altid vores for at finde den mest effektive og økonomiske løsning til dig, og vi giver altid en fast pris, så du ikke oplever uforudsete ekstraudgifter. Hos Total Kloakservice er du sikret god service hele vejen igennem, og vi udfører alle opgaver til tiden og i høj kvalitet. Vi råder over en moderne vognpark med slamsugere i alle størrelser, der alle er miljøvenlige og driftssikre. Derfor kan vi levere både slamsugning af vej- og kloakbrønde samt rengøre alle typer af tanke, sandfang, fedt- eller olieudskillere og slambassiner. Små slamsugere, der kan komme til, hvor de større vogne ikke kan, er også noget vi har. Derfor kan vi løse opgaver i baggårde, sommerhusområder og kolonihaveforeninger.

Slamsugning - Kloakservice i Køge

Har du brug for akut slamsugning?

I mange tilfælde opstår behovet for akut slamsugning, når det er mest ubelejligt. Har du brug for en akut slamsuger, så kan du altid kontakte os på 22 155 156 eller skrive til os på info@totalkloakservice.dk. Vi svarer på henvendelser døgnet rundt, og tilbyder at rykke ud og løse problemet så hurtigt som muligt.

Senest opdateret: 23. marts 2021

  Bliv ringet op af Total Kloakservice
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Total Kloakservice

  Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

  Ved akutte kloakproblemer
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 22 155 156