Slamsugning på Amager

Total Kloakservice foretager slamsugning for private og erhverv på Amager. Hos os kan du bestille en slamsuger døgnet rundt på alle årets dage. Vi foretager effektiv og miljøvenlig slamsugning af kloaker på hele Amager. Har du udfordringer med en tilstoppet kloak, en brønd eller et afløb, så kan en slamsugning ofte løse problemet. Vi gør alt det grove arbejde og sørger for opsugning og bortanskaffelse af slam og beskidt kloakvand, så din kloak igen kan fungere normalt.

Miljøvenlig og moderne slamsuger

Kontakter du Total Kloakservice for slamsugning, så sender vi en miljøvenlig og moderne slamsugervogn ud til dig. En slamsuger er udstyret med en teknologi og en motorkraft, som gør det muligt at løse selv de værste tilstopninger af en kloak. Slamsugeren spuler rør og brønde samt opsuge slam og væsker, helt uden brug af kemikalier.

Slamsuger - Kloakmand renser kloak

Slamsugning eller anden kloakservice

Har jeg brug for slamsugning eller anden kloakservice på Amager? Det er slet ikke sikkert, at du har brug for slamsugning, men måske kan dit problem klares med en anden form for kloakservice. Vi har mange års erfaring med at løse problemer med tilstoppede afløb, toiletter og kloaker. Derfor ved vi også hvad der skal til for at løse dit problem. Ringer du til os så får du altid en professionel rådgivning og et klart svar på hvad vi anbefaler. Har du akut brug for slamsugning, så sender vi en slamsugervogn ud så hurtigt som muligt. Kan dit problem klares med en almindelig kloakrensning – så sender vi hurtigt en dygtig kloakmand ud med det nødvendige udstyr.

Vi dækker hele Amager, Christianshavn m.m.

Vi dækker alle adresser i Dragør Kommune, Tårnby Kommune inklusiv i Kastrup, Ørestaden, resten af Amager og Christianshavn, Bestil en slamsuger eller anden kloakservice på Amager hos os døgnet rundt. Med vores base på Vesterbro kan vi være hurtigt fremme på hele Amager og Christianshavn, ved akut brug for hjælp. Vi hjælper både private, boligforeninger, virksomheder, butikker og andre med slamsugning og kloakservice.

Slamsugning med slamsuger - Slamsugerbil

Ring efter slamsugning døgnet rundt

Ring til vores døgnservice22 155 156 for bestilling af en slamsuger til Amager. Vores døgnvagt svarer altid hurtigt uden at du skal vente i en endeløs telefonkø. Vi ved, at hvis du står med et stoppet afløb, toilet eller en tilstoppet kloak, så har du brug for hjælp her og nu. Derfor er vi specialister i hurtig håndtering af din henvendelse og hurtig udrykning for, at få løst dit kloakproblem. Ring til os med det samme, så du ikke får et endnu større problem, pga. lang ventetid. Husk vi er klar 24 timer i døgnet alle dage året rundt.

Senest opdateret: 7. april 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156