Slamsuger - Kloakmand renser kloak

Slamsugning i Køge

Total Kloakservice yder service med slamsuger i hele Køge Kommune og omegn. Slamsugning er en yderst effektiv form for kloakservice, hvor du både får renset og tømt rør, kloakken eller brønden. Har du problemer med en fyldt kloak, et stoppet afløb eller tilstoppet toilet, så kan slamsugning være en løsning. Problemer med kloakken opstår sjældent belejligt, derfor har vi døgnservice 365 dage om året. Du altid få fat på os, hvis du har akut brug for slamsugning eller anden kloakservice i Køge.

Slamsugning for private og erhverv i Køge

Med specialbyggede slamsugere tilbyder vi effektiv rensning og tømning af kloakker i Køge. Vi udfører slamsugeropgaver for ejendomsforeninger, industrivirksomheder, privatpersoner og andre. Hvis du løbende får foretaget slamsugning eller en anden form for kloakservice, så kan du udgå akutte problemer med kloakken. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne for løbende inspektion og rensning kloakrør og brønde. Har du et akut kloakproblem, så kan du også altid få fat på vores døgnvagt.

Miljøvenlig kloakservice

Hos Total Kloakservice benytter vi miljøvenlige metoder til kloakservice. Vi benytter ikke kemikalier i forbindelse med kloakrensninger, men i stedet højtryksspuling med vand og slamsugning med rå kraft. De slamsugere vi benytter er spækket med den nyeste grønne teknologi, så du både får en effektiv og miljøvenlig kloakservice. Får hurtig, effektiv og miljøvenlig kloakspuling og kloakrensning i Køge, så tag og kontakt os.

Slamsugning med slamsuger - Slamsugerbil

Akut udrykning med slamsuger i Køge

Vores kloak døgnservice for Køge omfatter akut udrykning med en slamsuger. Ring på 22 155 156 for bestilling af slamsugning i Køge og omegn. Du kan også benytte nedenstående kontaktformular eller bestil nu formularen, som du finder i toppen af denne side. Vi specialiserer os I at rykke hurtigt ud og hjælpe folk, som har akutte problemer med kloakvand, stoppede afløb, toiletter eller kloakker. Derfor vent ikke, men få fortaget kloakservice eller slamsugning med det samme, så du undgår endnu større kloakproblemer.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156