Slamsuger - Kloakmand renser kloak

Slamsugning på Vestegnen

Book slamsugning til Vestegnen her. Står du med en fyldt kloak, så har du brug for at foretage en slamsugning eller anden form for kloakservice. Vi sender gerne en slamsuger ud til dig på Vestegnen, hvis du har et alvorligt kloakproblem. Får du besøg af en slamsuger, så får du den mest effektive form for kloakservice, som der findes. En slamsuger kan effektivt spule din kloak ren og samtidig kan den opsuge beskidt kloakvand og slam. Kontakt os hvis du har en stoppet kloak, et stoppet toilet, afløb eller en stoppet vask.

Moderne fuldt udstyret slamsuger

Vi tilbyder slamsugning med en fuldt udstyret slamsuger på hele Vestegnen. Vores mandskab har mange års erfaring med slamsugning og andre former for kloakservice. Total Kloakservice tilbyder effektiv slamsugning fortaget af en erfaren kloakmand. Vores slamsuger søger ikke bare for at gøre det beskidte arbejde, men er også et miljøvenligt valg. Vi sørger bl.a. for miljøvenlig bortanskaffelse af kloakvand og slam efter slamsugningsopgaven er løst.

Alle fra Vestegnen kan ringe døgnet rundt

Lige meget om du kontakter os som privat, virksomhed, butik, boligforening eller andet, så står vi klar til at hjælp dig. Vi yder slamsugning døgnservice for hele Vestegnen. Vi dækker Albertslund Kommune, Ishøj Kommune, Brøndby Kommune, Rødovre Kommune, Hvidovre Kommune, Glostrup Kommune, Vallensbæk Kommune og Høje-Taastrup Kommune. Har du et kloakproblem på Vestegnen, så står vi klar til at hjælpe alle døgnet timer, alle dage i året. Bestil slamsugning eller anden kloakservice på Vestegnen ved at ring på 22 155 156.

Slamsugning med slamsuger - Slamsugerbil

Bestil slamsugning nu

Du kan frit vælge om du vil ringe til os, bruge vores kontaktformular eller bestil nu formularen her på hjemmesiden. Vi svarer altid hurtigt på din henvendelse, specielt hvis du akut har brug for slamsugning eller en anden form kloakrensning. Du kan fange vores døgnvagt på 22 155 156 alle døgnets 24 timer, alle dage i året.

Senest opdateret: 6. april 2022

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156