Kloakservice udført af kloakmand

Strømpeforing

Strømpeforing er til dig, der har et gammelt eller slidt rør, du overvejer at få udskiftet, men føler, det er et besværlig og dyr affære. Strømpeforing kan spare dig både tid og penge, da du ikke behøver at få udskiftet hele dit rør men blot få foret det, så det bliver så godt som nyt.

Vi kan sørge for at:

 • Du slipper for en langvarig proces med håndværkere rendende rundt
 • Du spare op imod 80 procent i forhold til udskiftning af rør
 • Vores professionelle team leverer dit arbejde til tiden
 • Du får rør, der er så gode som nye

Hvad er fordelen ved strømpeforing?

Strømpeforing er processen, hvor vi tager en polyesterstrømpe og putter den ind i dit gamle rør, hvor den så hærdes og giver et ekstra lag af tryghed.

Derfor kan et rør, der ser gammelt og slidt ud stadig være stærkt, da der sidder et rør inde i røret, der kan i nogle tilfælde holde op til 100 år.

At udskifte et rør er normalt en hård omgang for budgettet, men med strømpeforing kan det gøres langt billigere. Faktisk kan man spare helt op til 80 procent på regningen ved at strømpefore sit rør i forhold til at skulle udskifte det – med samme kvalitet og perfektion som alt andet arbejde.

Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan du kan spare mange penge ved at strømpefore dit gamle rør frem for at få det udskiftet. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål og gå i detaljer med, hvad der passer bedst til netop dig.

Kloakservice foretaget af kloakfirma

Hvilke slags rør kan strømpeforing bruges til?

Hos os kan vi strømpefore mange forskellige slags rør. Det gælder blandt andet din gamle
faldstamme, dit slidte afløbsrør eller den kloakledning, du knapt vidste, du have. Mulighederne er mange, og strømpeforing er oftest en både billigere og hurtigere løsning end en fuld udskiftning.

Strømpeforing sparer tid og besvær

Strømpeforing er langt hurtigere end udskiftning af rør, og derfor slipper du for en lang række
problemer. Vi behøver hverken at brække gulv op eller rive vægge ned for at strømpefore i dit hjem, og du skal ikke bekymre dig om gravemaskiner, der ødelægger blomsterbedet i din have.

Med strømpeforing af din kloak og rør kan et stykke arbejde, som normalt ville tage en uge kunne klares på en enkelt dag, så du kan fortsætte med de ting, der betyder noget for dig i stedet for at skulle bekymre dig om et arbejde, du helst ville være foruden.

Gratis og uforpligtende tilbud på sin strømpeforing

Vi tilbyder alle et gratis tilbud om strømpeforing og en uforpligtende snak omkring din kloak og afløb. Vores erfarne medarbejdere sidder klar døgnet rundt til at svare på spørgsmål og
høre om netop dine behov, så I sammen kan finde ud af, om strømpeforing er den rette løsning for dig.

Vi er der for dig, når du har behov for det. Derfor kan du døgnet rundt kontakte os på 22 155 156 eller skrive til os via kontaktformularen nedenfor – så sørger vi for at dine akutte problemer bliver behandlet omgående.

  Bliv ringet op af Total Kloakservice
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Total Kloakservice

  Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

  Ved akutte kloakproblemer
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 22 155 156