TV-inspektion af kloak - Kloakfirma

Tjek for skader og brud inden det er for sent

Hvis du har mistanke om brud eller skader på din kloak eller rør, så bør du reagere omgående. Uopdagede skader kan nemlig koste dig dyrt i det lange løb. Den bedste måde at tjekke kloaker og rør for skader og brud er ved en TV-inspektion.

Hos Total Kloakservice har vores medarbejdere mange års erfaring med TV-inspektioner, og vi gør vores for at yde den bedste service over for dig døgnet rundt. Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi udfører professionel TV-inspektion af din kloak

Med TV-inspektion sørger vi for at udføre en grundig undersøgelse af dine afløbsledninger for at lokalisere utætheder, brud og forstoppelse. TV-inspektioner i kloaksystemer giver os mulighed for at finde ud af, om der er aflejringer eller fremmede genstande i kloakrørene eller i selve kloakken.

Det hele foregår ved hjælp af et kamera, der bliver ført ned gennem afløbsledningerne, og sender billeder op til vores monitor. Derved kan vi se, om der er samlinger, der har forskudt sig, om der er kommet sætningsskader, eller om rørene er blevet ødelagt af trærødder eller rotter. Herefter kan vi lave en klar vurdering af, hvordan vi bedst løser dit problem.

Vi giver altid en fast pris, så du ved, hvad du kan forvente.

TV-inspektion af kloak

Vi er der også, hvis du har brug for akut TV-inspektion

Hos Total Kloakservice er vi til for dig, og vi rykker også ud, hvis du har brug for akut hjælp med TV-inspektion. Ved akut behov for hjælp sørger vi altid for at finde en løsning for dig. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 155 156 eller skrive til os på mail info@totalkloakservice.dk.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156