Rensning af kloak - Serviceaftale på kloakservice

Over 20 års erfaring i kloakbranchen

Vores omfattende erfaring betyder, at vi altid yder kompetent og professionel kloakservice.  Vi tilbyder en lang række ydelser inden for kloakrensning heriblandt slamsugning, kloakspuling, afhjælpning af stoppet afløb, stoppet kloak og stoppet toilet.

Alle typer kunder er velkomne hos os, da vi som kloakfirma servicerer både private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vores udstyr og maskiner gør os i stand til at klare opgaver af ethvert omfang. Derfor vil du finde, at vi er et yderst effektivt og fordelagtigt kloakfirma.

Gennem vores mange års erfaring, vil du opleve at vi altid tager dig seriøst. Vores fokus i en opgave er din tilfredshed og gennemskuelighed, når vi tilgår en ny opgave.

Ydelser inden for kloakservice med døgnvagt

Som kloakfirma stiller vi vores kloakservice til rådighed for dig uagtet tidspunkt og dag. Vi yder døgnservice 24/7 og rykker ud 365 dage om året.

Vi stræber efter at levere kloakservice i verdensklasse. Derfor er det vigtigt for os, at du føler at du er i trygge hænder. Vi forlader aldrig en opgave, før at vi kan garantere at problemet er løst. Derudover tilbyder vi at vejlede og rådgive om, hvordan du kan forebygge at eventuelle problemer opstår i fremtiden. Ved at tage de korrekte forholdsregler, så kan du gøre meget for at forebygge fremtidige kloakproblemer.

Stoppet gulvafløb - Kloakrensning døgnservice

Kontakt dit lokale kloakfirma i dag

Ved at vælge vores kloakservice vil du altid opleve professionel og smilende service med kunden i fokus. Du kan ringe til os på 22 155 156, eller sende os en mail på info@totalkloakservice.dk. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi rykker ud til akutte og normale opgaver, fra vores base i København. Herfra leverer vi kloakservice til København, Amager, Nordsjælland, samt områderne omkring Køge og Roskilde.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156