Rensning af kloak - Kloakrensning

Vi løser problemet med effektiv kloakrensning

Har du behov for kloakrensning? Så er du endt hos det rette kloakfirma. Et stoppet toilet eller et blokeret afløb i køkkenvasken kan virkelig sætte en stopper for hverdagens gøremål. Vi har mere end 20 års erfaring med at afhjælpe problemer med kloakrør og ledninger. Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

  • Rensning af køkkenafløb: Er køkkenvasken stoppet? Kontakt os, vi kommer straks og sørger for fri passage!
  • Rensning af gulvafløb: Vi rykker ud hele døgnet til stoppede gulvafløb, hvis problemet er akut.
  • Rensning af toiletter: Ring til os når toilettet er ved at løbe over. Vi rykker ud med det samme og får gang i systemet igen.
  • Kloakspuling: Vi spuler kloakker både nat og dag, hele året rundt. Ring når du har akut behov for et pålideligt kloakfirma.

… eller hvad du nu har brug for, for at få løst dit problem her og nu.

En kloakrenser der løser dine problemer

Som erfarne kloakmænd, kan vi finde den bedste løsning på dit kloakproblem. Dermed får du løst problemet på den mest effektive måde, og kan efterfølgende bruge toiletter og afløb langt bedre end før. Vores mål er altid at finde en god løsning, men helst med lavest mulige omkostninger for dig. Derfor foretrækker vi at besigtige omgivelserne og problemet, inden vi giver dig et tilbud på udbedring. Grundig kloakrensning behøver nemlig ikke at koste en formue.

Vi har firmabiler med moderne udstyr, som kan spule enhver stoppet kloak eller faldstamme m.m. Hvis du jævnligt oplever at kloakken stopper til, kan det være fornuftigt at få udført TV-inspektion af din kloak, så problemet kan lokaliseres og udbedres, én gang for alle. Forstoppelsen i kloakken vil nemlig oftest opstå det samme sted, igen og igen. I langt de fleste tilfælde kan problemet dog løses ved hjælp af grundig kloakspuling. Flere af vores kunder oplever også at de pludselig slipper af med dårlig lugt fra kloakken.

Kloakrensning Jul og Nytår - Døgservice på trods af Corona

Har du akut behov for kloakservice?

Ring til Total Kloakservice døgnet rundt på 22 155 156 eller send os en mail på info@totalkloakservice.dk. Vores kloakmænd sørger for at dine akutte kloakproblemer håndteres med det samme. Vi tilbyder kloakrensning 365 dage om året, både nat og dag. Tøv ikke med at ringe til os. Vi er altid klar til at rykke ud.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156