Kloakspuling kloakrensning - Kloakservice døgnvagt

Kloakspuling renser din kloak effektivt

Hvis din kloak har det med at stoppe til, er det kilde til stor frustration. Det lugter og generer dagligdagens normale gøremål med bad, toiletbesøg og madlavning. Du kan have brug for en omhyggelig omgang kloakspuling, så din kloak kan fungere som ny igen.

Hvorfor stopper kloakken til?

Der kan være mange årsager til, at din kloak stopper til. Ofte er det fordi, dine afløb bliver brugt til at smide ting i, som ikke kan opløses af vand. Det kan være vat, kemikalier, madrester, olie og fedt. Så vil der opstå propper i afløbet, så vandet kun langsomt forsvinder, ligesom en dårlig lugt vil brede sig fra afløbet. Men dagligt slid og brug af afløbet er også en almindelig årsag.

Grundig kloakspuling virker, forebygger og skybrudssikrer

En grundig spuling af din kloak kan højst sandsynlig løse problemet. En højtryksspuling giver en virkelig grundig rensning af din kloak, så der kommer frit flow i kloakrørene igen. Det kan vi hjælpe dig med hos Total Kloakservice.

Effektiv kloakspuling er også med til at forhindre, at vandet stiger alt for meget i din bolig, når Danmark udsættes for ekstreme vejrforhold med skybrud og kraftige regnbyger.

Professionel og miljøvenlig kloakspuling

Vi kan garantere, at dit problem bliver løst hurtigt og effektivt, så dine kloakker bliver brugbare igen.

Når vi kommer ud for at spule din kloak, så foregår det altid på miljøvenlige betingelser. Vi bruger udelukkende vand til at spule din kloak igennem med høj kraft, så propperne forsvinder.

Effektiv kloakservice og kloakspuling

En effektiv kloakspuling kræver professionel hjælp. Alle vores medarbejdere har ekspertisen og det rette udstyr til at håndtere din kloak bedst muligt. Du får altid grundig rådgivning inden vi går i gang, så vi finder den rigtige løsning.

Eksempelvis skal problemer med afløb, som tilstopper igen og igen, muligvis ikke løses med kloakspuling. Det kan nemlig være tegn på, at der er brud på dine kloakrør, og at de derfor snarere har brug for at blive reparerede. I et sådant tilfælde vil kloakspuling kun udsætte problemet, som vil blive ved med at vende tilbage.

Kloakspuling udført af kloakmand

Vi kommer akut når du kalder

Vi har erfaringen, ekspertisen og det helt rette udstyr til din kloak. Hos Total Kloakservice kan vi også udføre slamsugning eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er nødvendigt.

Vi kører ud i hele Nordsjælland og København samt til Roskilde, Hillerød og Køge. Du kan kontakte vores døgnservice 24/7 alle dage i året på telefon 22 155 156 eller email info@totalkloakservice.dk. Vi svarer altid hurtigt tilbage, så du kan få foretaget en effektiv kloakspuling hurtigst muligt.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156