Rensning af nedløbsbrønd

Trænger din nedløbsbrønd til rensning eller tømning af skidt og snask? Kontakt os og få en ultra erfaren fagmand ud til dig for at løse problemet. Vi har i over 26 år hjulpet folk med deres kloakproblemer store som små, og vi er derfor også sikre på, at vi kan hjælpe dig, når du har behov for det.

Ring, når du har brug for akut rensning af din nedløbsbrønd

Hvis din nedløbsbrønd er fuldstændigt tilstoppet, så skal den naturligvis tømmes, og det skal gerne gøres så hurtigt som muligt, efter problemet er opdaget. Dette er grunden til, at du altid kan ringe til os, da vi har en akut døgnvagt, der står åben 24/7 alle årets 365 dage. Dit problem er med andre ord aldrig længere end et enkelt opkald væk fra at blive løst, og dette kan gøres når som helst og hvor som helst.

Når du ringer til os for at få løst en akut opgave, så kan du godt forvente, at vi er lynende hurtigt ude hos dig for at klare ærterne. Faktisk så er vi i langt de fleste tilfælde på din adresse på mindre end en halv time fra dit opkald, og vores perfektionistiske specialister får herefter ordnet sagerne hurtigt og effektivt. Imens kan du trygt læne dig tilbage og glæde dig over, at dit problem snart er en saga blot.

Slamsugning - Kloakservice i Køge

Rensning af nedløbsbrønd med over 26 år i branchen

Du kan altid få en professionel og kompetent fagmand ud på din adresse, når du har behov for det, hvis du kontakter os og vores enormt erfarne team af kloakfolk. Med over 26 års erfaring i faget, kan vi godt love, at du ikke kan finde andre til tømning af din nedløbsbrønd, der kan gøre et bedre stykke arbejde, end vi kan.

Når vi laver en aftale, overholder vi den naturligvis, og dette gælder i alle dele af vores arbejde. Du kan desuden altid få råd og vejledning til, hvordan du passer bedst muligt på din kloak, og vores folk svarer altid på de spørgsmål, du nu engang måtte have til vores processer og arbejdsgange.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du står med et problem i din kloak, der skal løses af erfarne og dedikerede fagfolk, så ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes døgnet rundt på 22 155 156 eller send en mail info@totalkloakservice.dk, og vi sætter os altid ind i din unikke situation, så du kan få det bedste tilbud og det optimale resultat.

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156