Rensning af kloak - Kloakbrønd kloakservice

Har du husket at tjekke din pumpebrønd?

Som boligejer er du selv ansvarlig for kloakken på din grund. Hvis du benytter pumpebrønd i forbindelse med afledning af spildevand eller drænvand, så skal du huske at få service på din pumpebrønd mindst én gang om året. Da den hele tiden bliver udsat for spildevand, vil pumpebrønden blive slidt og skal derfor serviceres regelmæssigt. Vi er eksperter i service af pumpebrønd, samt andre ydelser inden for kloakservice.

Derfor skal pumpebrønden serviceres

Uanset om du benytter pumpebrønd til spildevand eller drænvand, så er det dit ansvar at den fungerer korrekt. Uden service på pumpebrønd, kan du ikke vide om alt fungerer som det skal. Pumpebrønde står i bunden af en udvendig brønd og leder spildevandet ud gennem en trykledning højere oppe i brønden. Bunden i brønden hælder til den ene side for at sikre at alt skidt og vand kan pumpes ud af brønden, og videre ind i kloakken. Fast service på en pumpebrønd er med til at sikre, at kloakken virker som den skal. Yderligere vil fast service af pumpbrønden medvirke til at din pumpe holder længere. En pumpebrønd er en væsentlig investering og er altså værd at passe på.

Stoppet kloak - Kloakservice

Book os til service på pumpebrønd

Vi kører ud til opgaver på det meste af Sjælland, dog særligt København, Nordsjælland og Køge-området. Kontakt os nemt og hurtigt på telefon 22 155 156 eller send en mail info@totalkloakservice.dk. Du er sikker på at få fat på en medarbejder, som kan få din opgave til at passe ind i dagens eller nattens tidsplan. Vi hjælper både private og erhverv, samt også boligforeninger. Stol trygt på Total Kloakservice når du har brug for service på din pumpebrønd.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156