Slumsuger - Serviceaftale på kloakservice

Fast pris på kloakservice

Tegn en serviceaftale og minimér risikoen for akutte problemer og skader på kloak og afløb. Ved regelmæssigt at få foretaget serviceeftersyn behøver du ikke længere bekymre dig om pludselige skader, der kræver store og dyre reparationer. I stedet får du jævnligt tjekket kloakinstallationerne og taget hånd om eventuelle problemer, før de opstår.

En serviceaftale betyder tryghed

En serviceaftale handler om at forebygge frem for at reparere. Når vi kommer ud og udfører service hos dig, renser vi ikke bare installationerne, men sørger også for, at alt fungerer, som det skal. I vores faste aftaler indgår altid service på bl.a.:

  • Fedtudskillere og olieudskillerer
  • Sandfangsbrønde, vejbrønde, pumpebrønde og regnvandsbrønde
  • Faldstamme
  • Køkkenafløb
  • Afløb m.m.

Rensning af kloak - Serviceaftale på kloakservice

Aftaler til både private og erhverv

Hos Total Kloakservice laver vi serviceaftaler til både private og erhverv. På den måde hjælper vi dig med at sikre kloaksystemerne uanset om det er til dit private hjem, kontoret, restauranten eller et helt fjerde sted.

Skræddersyede aftaler til hver enkelt kunde

For at give dig så god service som muligt, aftaler vi sammen rammerne for din serviceaftale. Alle kunder er forskellige, og derfor tager vi altid udgangspunkt i, hvordan lige præcis dine behov ser ud. Ring til os på 22 155 156 og lad os tage en snak om, hvordan din aftale skal se ud og eksempelvis hvor ofte, vi skal udføre service for dig.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156