Stoppet gulvafløb - Kloakservice døgnservice

Effektiv kloakservice ved stoppet afløb

De fleste af os har prøvet det. Et akut stoppet afløb på badeværelset eller i køkkenet. Når afløbet først er stoppet, så er der ikke så meget andet at gøre, end at komme i gang med at få det renset.

Vi afhjælper dit akutte problem

Hos Total Kloakservice tilbyder vi professionel hjælp, når uheldet er ude, og du står med et stoppet afløb. Det er helt normalt, at afløb med tiden stopper til, og derfor kan vi rykke ud med ganske kort varsel – både for at afhjælpe et akut problem, men også for at forebygge, at dit afløb stopper til igen.

Rensning af et stoppet afløb

Hvis du står med et stoppet afløb, så kan du med fordel selv prøve, om du kan få gang i afløbet igen:

  • Prøv med en svupper. Når den skaber undertryk, kan det i mange tilfælde fjerne proppen.
  • Hæld en blanding af eddike, vand, natron eller bagepulver i det stoppede afløb. Lad det virke og skyl efter med rigeligt vand.
  • Undgå at bruge afløbsrens, kaustisk soda eller klorin. Det kan ætse dine rør og gøre dem utætte.

Hvis det ikke i løbet af kort tid at få hul igennem dit afløb, så har du brug for effektiv kloakservice.

Hvorfor stopper mine afløb til?

Det er typisk afløb på badeværelser eller i køkkener, der stopper til. Stoppet afløb fra bruser, badekar eller håndvaske på badeværelset skyldes ofte hårrester, shampoo, sæberester og andet skidt, der danner en prop og sætter sig fast. I et køkken stopper køkkenvaskens afløb oftest til på grund af fedt og andre madrester. Opvaskemaskinen og vaskemaskinen kan også være årsag til tilstoppede afløb.

Problemet bliver forstærket i tilfælde med ekstreme vejrfænomener, kraftigt nedbør og skybrud. Så kan der i løbet af meget kort tid opstå vand i kælderen og oversvømmelse i din bolig.

Forebyggelse og skybrudssikring

Vi kan hjælpe dig med at forebygge stoppede afløb uanset årsagen til tilstopningen.

Vi har ofte ekstra travlt efter et større skybrud, og derfor vil vi gerne forebygge ved at skybrudssikre din bolig. Løsningen kan være at etablere en regnvandsbrønd, en bundfældningstank, en tagnedløbsbrønd eller en højvandslukke. En højvandslukke hindrer vandet i at løbe baglæns gennem rørene og op gennem dine afløb. Der er mange muligheder – lad os se på din bolig og finde den rette løsning til dig.

Når svupperen ikke kan klare et stoppet afløb – Ring til Total Kloakservice

Du kan også selv forebygge

Det er almindeligt brug i din bolig, der er årsag til tilstopningen, men ved at ændre på nogle få vaner, kan du forebygge, at det bliver ved med at ske:

  • Forebyg tilstopning ved at engang imellem at hælde kogende vand ned i afløbene.
  • Undgå at hælde olie, margarine, fedt og kafferester direkte i afløbet.
  • Rens og spul dine afløb med jævne mellemrum.

Stoppet afløb - Kloak døgnvagt

Lad os udføre kloakservicen – Professionelt, hurtigt og effektivt

Uanset om du ønsker at forebygge eller har brug for akut hjælp til et stoppet afløb, så kan du altid kontakte Total Kloakservice. Vi har erfaringen, ekspertisen og det helt rette udstyr til at vurdere problemets årsag. Vi kan også foretage kloakspulingslamsugning eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er nødvendigt.

Vi rykker ud i hele København og Nordsjælland

Vi kører ud til opgaver i København og Nordsjælland – både akut og planlagt. Kontakt os på telefon 22 155 156 eller e-mail info@totalkloakservice.dk. Så er du sikker på at få kvalificeret kloakservice.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156