Rensning af stoppet kloak - Døgnservice kloakservice

Stoppet kloak – Vi løser dit akutte problem

De fleste af os kender til problematikken med en tilstoppet kloak og de udfordringer, den giver. I mange tilfælde handler det om, at vi skal tænke mere over, hvad vi skyller ud i vores afløb.

Ofte er årsagen til en tilstoppet kloak, at mange bruger så at sige afløbene som en skraldespand. Vatpinde, bind og lignende materialer bliver ikke nedbrudt af vand, og de giver derfor en prop i afløb og toilet, ligesom fedt og andre madrester også gør.

Rens dig afløb med jævne mellemrum og undgå en stoppet kloak

Du kan du undgå denne situation, hvis du tager nogle forholdsregler og vedligeholder dit kloaksystem. Helt grundlæggende handler det om, at du skal sørge for at få renset og vedligeholdt dine afløb. Gør det til en fast vane at få renset dine afløb, for ellers bliver der dannet slam på indersiden af dine rør, og hvis dette slam ikke renses ud, så skabes proppen. Den bedste måde at rense et afløb på er ved hælde kogende vand igennem.

Er din kloak stadig stoppet til?

Hvis din kloak stadig er stoppet til efter grundig rensning, så få professionel hjælp fra Total Kloakservice. Vi er specialister indenfor kloakrensning og slamsugning.

Når din kloak er tilstoppet, så er det i langt de fleste tilfælde nødvendigt med en grundig omgang slamsugning. Herefter kan årsagen til problemet blive lokaliseret præcist, og der kan eventuelt udføres en større kloakservice eller reparation.

Stoppet kloak - Oversvømmet kloaksystem

Vi rykker ud når din kloak er tilstoppet

Derfor får du en hurtig og effektiv løsning på dit akutte problem hos os. Vi har erfaringen og kan også udføre kloakspuling eller TV-inspektion af dine kloakrør, hvis det er nødvendigt.

Hos Total Kloakservice kører vi ud i hele Nordsjælland og hele Storkøbenhavn. Kontakt vores døgnservice på telefon 22 155 156 eller email info@totalkloakservice.dk. Vi svarer altid hurtigt tilbage, så kan få en effektiv rensning af en stoppet kloak hurtigst muligt.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156