Stoppet nedløbsrør - Kloakservice

Løber tagrenden over?

Når skybruddet rammer er det vigtigt at tagrenden er renset. Blade og grene i tagrenden kan resultere i et stoppet nedløbsrør. Vandet skal have fri passage gennem tagrende og tagnedløb, for at fungere efter hensigten. Efterårets løvfald kan sætte en stopper for gennemløbet, og så vælter regnvandet ned alle steder fra. Dermed løber vandet ikke direkte efter afløb og kloak, men kan oversvømme bede, skabe store vandpytter og i værste fald resultere i vandskade på din ejendom. Vi fjerner effektivt klumper fra tagrender og nedløbsrør.

Du kan trygt tilkalde Total Kloakservice, når du oplever, at tagnedløbet ikke fungerer optimalt. Vi spuler enhver forhindring ud af et stoppet nedløbsrør, så du kan lede vandet væk fra din grund, som ønsket. Problemerne kan også opstå helt nede i selve brønden. Så er det altså ikke et stoppet nedløbsrør, men er i stedet nødvendigt med service på pumpebrønd. Er det tilfældet, så klarer vi også den del. Vores kompetenceområde strækker sig over en bred vifte af opgaver, så vi aldrig kører forgæves. Du får altså altid løst dine udfordringer, og kan hurtigt komme videre.

Rensning af stoppet nedløbsrør

Vi finder altid tid til dig

Vi er et veletableret kloakfirma med kompetencer indenfor alt fra vand i kælderen til kloakservice, og alt hvad det indebærer. Ring til os nu på 22 155 156 og få straks fat på en kloakmand, som kan komme forbi på din adresse. Her kan vi hjælpe med et stoppet afløbsrør, service på pumpebrønd m.m. Hos Total Kloakservice kører vi altid ud. Du kan fange os døgnet rundt, også i weekender og på helligdage. Vores kloakmænd kan altid finde tid til netop din opgave, så du ringer ikke forgæves.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156