Stoppet køkkenvask - Tilstoppet vask - Kloakservice

Vi får gang i afløbet

Har du besvær med en stoppet køkkenvask eller stoppet vask på badeværelset? Ofte holder gør-det-selv-løsningerne ikke så længe. Hvis du er træt af midlertidige løsninger, eller slet ikke kan få gang i vasken, så har du nu fundet det helt rigtige kloakfirma. Vores kloakmænd er vant til at løse problemer af enhver kaliber. Når vi finder problemet, vil det være løst på et øjeblik. Så kan du komme videre med madlavning mv. Med en stoppet vask, kan hverdagen hurtigt gå i stå, og derfor skal hjælpen komme hurtigt.

Den effektive løsning

Madrester og andet skidt hober sig op gennem tiden og til sidst vil du stå med en stoppet vask. Ofte kan man kortvarigt holde problemet væk ved at bruge svupper, kogende vand e.li. Problemet vil dog blive ved med at opstå. Hvis du for alvor vil af med problemet, bør du kontakte os, så vi kan få styr på vask og afløb. Hvis der ikke er vandlås på vasken, så kan det være nødvendigt med kloakspuling, da problemet skyldes et stoppet afløb.

Fremme når du har tid

Vi aftaler et tidspunkt, så snart du ringer. Du vælger altså selv tid og sted. Der er ingen ventetid eller lange telefonkøer hos Total Kloakservice. Du kommer direkte igennem til en kompetent kloakmand, som kan finde tid til en stoppet køkkenvask eller anden stoppet vask.

Stoppet vask - Døgnvagt kloakservice

Ring for assistance ved stoppet vask

Ring til døgntelefonen22 155 156 og få hjælp med det samme. Vi er eksperter i kloakservice og kører til opgaver døgnet rundt, alle årets dage. Vi tager altid telefonen, uanset om du ringer på hverdage, helligdage eller i weekenden. Du kan stole på at vi altid har tid til at rykke ud 24/7.

Senest opdateret: 23. marts 2021

  Bliv ringet op af Total Kloakservice
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Total Kloakservice

  Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

  Ved akutte kloakproblemer
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 22 155 156

  Her kører vi
  VVS-service København og Sjælland