Tømning af bundfældningstank

Hvis din bundfældningstank er blevet fyldt, og du har brug for at få den tømt af en professionel fagmand med over 26 års erfaring, så kan du når som helst kontakte os. Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så du altid kan komme i kontakt med os, når du har et problem, du gerne vil have ud af verdenen.

Døgnvagt til tømning og rensning af bundfældningstank

Det er alt for sjældent, at man opdager et problem, før det har vokset sig så stort, at det skal løses med det samme for ikke at give voldsomme gener i dagligdagen. Dette gør sig også gældende med en bundfældningstank, der trænger til tømning eller rensning, og det er derfor, at vi altid har en åben døgnvagt, så du kan få fat på os alle timer i døgnet og alle dage på året.

I det sekund, du ringer til vores døgnvagt og fortæller os om dit akutte problem, sender vi en af vores specialister ud til dig for at klare ærterne. Vi ved, hvor vigtigt det er at være hurtig på aftrækkeren, når du først har et akut behov, og det er derfor, vi altid er lynende hurtigt fremme hos dig, så du ikke skal stå med et ubehandlet problem i længere tid end absolut nødvendigt.

Slamsugning - Kloakservice i Køge

Vi har mange års erfaring med tømning af bundfældningstanke

Det er vigtigt, at man kan stole på de håndværkere, der kommer hjem til en for at lave en opgave, og det er derfor, vi ikke er bange for at fortælle om vores mere end 26 år i branchen. Denne erfaring er din garanti for, at vi gør vores arbejde ordentligt, når du vælger at få tømning af din bundfældningstank af os, og du kan altid vide dig sikker på, at alle opgaver bliver løst i henhold til gældende dansk lovgivning.

Alle vores specialister bliver konstant videreuddannede, og de holder sig altid ajour med de nyeste tendenser i branchen, så du får den absolut bedste service af dem, hver gang de kommer ud til din adresse. Derudover er de også altid uudrustet med markedets bedste og nyeste udstyr, så ingen opgave bliver for stor eller kompliceret for dem.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på din næste kloakopgave, så kontakt os på 22155156 eller info@totalkloakservice.dk, hvor vores imødekommende personale sidder klar til at hjælpe dig.

Alle tilbud bliver skræddersyet efter dine behov og ønsker, og de passer alle perfekt til din unikke situation, så du hver gang får den optimale service af os og vores erfarne specialister.

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156