Rensning af kloak - Kloakrensning

Tømning af olietank

Står du med en olietank, der trænger til tømning? Eller er det på tide at få renset den igennem for bundslam og restolie? Du får Total Kloakservice til at løse opgaven for dig.

Vi har i mere end 26 år udført tømning og rensning af olietanke for gammel olie, og ved hvad der skal til, for at udføre opgaven ordentligt.

Vi har 5 stjerner på trustpilot og døgnvagt alle ugens dage – også weekend og helligdage. 

Få et gratis tilbud i dag. 

Tømning og rensning af olietank

Tømning og rensning af en olietank kræver et kompetent og professionelt kloakfirma. Det kan være umuligt at komme til, hvis du ikke har det rette udstyr til rådighed.

Desuden er det risikofyldt at tilgå en olietank uden den rette erfaring. Den kan indeholde rester af giftige olier, som skal fjernes korrekt og forsvarligt.

Hvis du selv gør det uden at vide hvad du laver, så kan du risikere, at olien lækker ud af tanken og forurener jorden omkring den. Det kan gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig, da håndtering af jordforurening fra det offentlige koster mange penge. 

Derfor skal du kontakte Total Kloakservice, som er klar til at hjælpe dig med Tømning og rensning af olietank.

Sådan foregår en tømning af olietank

For at få tømt en olietank, så skal tanken åbnes, så restprodukterne kan fjernes. Vi bruger vores slamsuger til at suge alt det gamle snavs, skidt og olie op.

Efterfølgende renser vi den grundigt igennem med vores højtryksspuler, så vi er helt sikre på, at den bliver helt ren. De gamle olierester bliver til sidst kørt til en genbrugsstation, hvor de bliver bortskaffet af eksperter i farligt affald.

Kloakrensning Jul og Nytår - Døgservice på trods af Corona

Rensning af olietank

Med en rensning af olietank sikrer du en lang holdbarhed mange år frem. Når du får et erfarent kloakfirma til at rense olietanken for slam, så er du sikker på, at arbejdet bliver grundigt udført. 

Så slipper du for at skulle udskifte tanken eller få repareret eventuelle utætheder.

En udskiftning eller reparation kræver opgravning, hvis tanken ligger under jorden. Uanset hvordan olietanken er placeret, så skal den håndteres korrekt på grund af risiko for forurening. Derfor tager vi altid enhver opgave seriøst og forbereder os ned til mindste detalje, når vi skal rense en olietank.

Tømning af olietank I København og Nordsjælland

Hos Total Kloakservice har du mulighed for at bestille tømning af olietank i København og Nordsjælland – døgnet rundt. Vores dygtige medarbejdere er klar til at rykke ud, når behovet banker på. En tømning af olietank er med til at undgå de værste problemer, når tanken er fyldt med slam og gammel olie. 

Ring til Total Kloakservice døgnet rundt på 22 155 156 eller send os en mail på info@totalkloakservice.dk. Vores kloakmænd sørger for at dine akutte kloakproblemer håndteres med det samme.

Vi er fleksible i vores arbejdstider og kører på alle tider af døgnet. Dette gælder også på helligdage og i weekender. 

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156