Tømning af olieudskiller

Hvis du har en olieudskiller, der trænger til tømning eller rensning, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har i over 26 år hjulpet folk med alle deres problemer, når det kommer til olieudskillere og alle former for kloakopgaver, så vi er helt overbeviste om, at vi også kan hjælpe dig.

Tømning af olieudskiller døgnet rundt

Hvis du først opdager, at din olieudskiller har brug for tømning eller rensning, hvad gør du så? Du ringer heldigvis bare til vores døgnvagt, hvor du kan få hjælp, uanset hvad klokken er slået. Hos os kan du nemlig få akut hjælp hele døgnet og alle årets 365 dage, så tøv aldrig med at kontakte os, når du har brug for en hjælpende hånd.

Når du ringer til os om aftenen eller i weekenden, så ved vi, at tiden er knap, og vi skal komme lynhurtigt ud til dig. Derfor er vores flåde af specialister altid nær, og du kan i næsten alle tilfælde forvente, at du har en fagmand på din adresse på mindre end 30 minutter fra, når du ringer til os og klager din nød.

Slamsugning - Kloakservice i Køge

Rensning af olieudskiller af erfarne fagmænd

Det kræver en vis mængde erfaring for at kunne lave en forsvarlig rensning af din olieudskiller, og den erfaring har vi i spandevis. Igennem over 26 år har vi været i stand til at hjælpe folk og fået et hav af positive anmeldelser på hjemmesiden Trustpilot, da beviser vores skyhøje kompetenceniveau, så du aldrig nogensinde er i tvivl om, hvorvidt det er den rigtige, du ringer til, når du vælger os.

Når vores specialister er ude på din adresse, så sikrer vi os altid, at opgaven bliver løst sikkert, forsvarligt og ikke mindst lovligt, da vi ofte har med farligt eller giftigt affald at gøre. Du er derfor i trygge hænder, når vi er hos dig, fordi vi sætter sikkerheden i fokus og udfører alle opgaver korrekt og efter alle kunstens regler til glæde for dig.

Kontakt os og hør mere

Hvis du står med et problem, der skal løses af kompetente eksperter, så ring til os på telefon 22 155 156 eller send en mail info@totalkloakservice.dk, for at få den hjælp, du har behov for. Vores personale sidder klar 24/7 og kan svare på alle dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156