Tømning af sandfangsbrønd

Står du med en fyldt sandfangsbrønd, der trænger til tømning eller rensning, og du ikke selv har overblik over, hvordan det skal gøres. Frygt ej, for hjælpen er aldrig længere end en enkelt opringning væk, da vores specialister glædeligt kommer ud til dig og løser problemet, så du ikke længere selv skal tænke på det.

Mulighed for akut tømning og rensning af sandfangsbrønd 

Det skal altid kunne være muligt at få tømning eller rensning af en sandfangsbrønd, og det gælder også, selvom det er aften, nat, weekend eller helligdag. Vi ved, at de fleste sjældent opdager, hvor fyldt en brønd, som denne kan være, før det er for sent, og derfor er vores døgnvagt altid åben. Dermed kan du få hjælp, når du har behov for det uanset tidspunktet, og vores fagfolk er klar alle årets 365 dage, hvilket også inkluderer jul og nytår.

Fra øjeblikket, hvor du fortæller os om dit akutte problem, til vi er hos dig, går der sjældent mere end en halv time, og herefter går vores specialister i gang med arbejdet, så du kan få løst dit problem. Vi sikrer os, at alt bliver ordnet til perfektion, så du ikke skal tænke over noget som helst bagefter, og du kan trygt stole på, at vi altid overholder alle indgåede aftaler.

Slamsugning - Kloakservice i Køge

Få rensning af sandfangsbrønd af professionelle og erfarne fagmænd

Det er altid en fordel at hyre erfarne fagfolk, når du har brug for at få løst en håndværksmæssig opgave, og det gælder naturligvis også for rensning af sandfangsbrønde. Der er heldigvis få med samme mængde erfaring og ekspertise som os, og vi står når som helst til rådighed med vores mere end 26 år i branchen for at løse alle dine problemer.

Når vi får en opgave, så løser vi den altid til perfektion og efter gældende dansk lovgivning. Du kan derudover få råd og vejledning af vores servicemindede team, så du er bedst muligt rustet til, hvordan du passer på alle dele af din kloak og dit afløb, samt alle andre elementer, vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os allerede i dag

Ring til os på telefon på 22 155 156 eller send en mail info@totalkloakservice.dk, når du har brug for en erfaren og kompetent fagmand. Vores personale sidder klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud, og du kan altid få akut hjælp hos os, når du har brug for at få løst en opgave lynhurtigt.

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156