Tømning af sivebrønd

Hvis du går rundt med en fyldt sivebrønd, der trænger til tømning, så er du kommet til det helt rette sted. Med over 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, har vi alle kompetencerne til at hjælpe dig af med dit tilstoppede problem

Døgnvagt til rensning af sivebrønd

Du skal ikke selv begynde at kæmpe med rensning eller tømning af en stoppet sivebrønd, da det er både en besværlig og belastende opgave at få klaret. I stedet skal du bare kontakte os, og så sender vi en mand ud til dig døgnet rundt for at klare ærterne, så der igen er luft igennem, og du ikke skal tænke på det problem mere.

Vi ved, at tiden er knap, når du kontakter os, og derfor kommer vi i stort set alle tilfælde ud til dig på mindre end en halv time, fra du ringer til vores døgnvagt, og vi løser herefter din opgave til perfektion. Du behøver heller ikke at kigge på klokken inden da, da vores døgnvagt altid er åben, og du dermed når som helst kan få den hjælp, du har behov for.

Slamsugning - Kloakservice i Køge

Tømning af sivebrønd med over 26 års erfaring

Vi er enormt stolte af vores mere end 26 år i branchen, og vi ved, at al denne erfaring og alle disse veludførte opgaver har rustet os til også at kunne klare din opgave, uanset dens størrelse eller form. Dette begrænser sig heller ikke kun til tømning af sivebrønde, da vi kan lave alle former for kloakopgaver, og vi er vilde med nye udfordringer, som vi ikke har prøvet før.

Alle vores specialister er altid opdateret på branchens nyeste tendenser og har konstant det bedste grej på sig, når de kommer ud på din adresse for at løse en opgave. Du skal faktisk ikke gøre andet end at guide os derhen, hvor problemet er, og så vil vi klare sagen hurtigt og effektivt, så du ikke skal tænke på det bagefter, men i stedet kan slappe af med ro i maven og sjælen.

Ring til os i dag

Du kan når som helst ringe til os på telefon 22155156 eller skrive en mail til adressen info@totalkloakservice.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores personale skræddersyer altid alle tilbud, så de passer perfekt til din unikke situation, og vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål, du måtte have til os.

Senest opdateret: 19. december 2022

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156