Vand i kælderen ved skybrud - Kloakservice døgnservice

Står du i vand til anklerne?

Står din kælder under vand efter skybrud eller på grund af et stoppet afløb? Problemet skal afhjælpes akut, før der opstår skade på inventar, vægge og elinstallationer mv. Her finder du en kloakmand med døgnvagt, som hjælper dig af med vand i kælderen dag, nat, weekend eller helligdage. Vi finder altid tiden til at hjælpe dig med din opgave, så du kan komme godt videre med dine hverdags- eller weekendplaner.

Slip hurtigt af med vand i kælderen

Uanset årsagen til vand i kælderen, så rykker vi ud døgnet rundt og suger vandet på. Oversvømmelse i kældre er en af vores spidskompetencer. Derfor vil du ikke opleve andet end professionalisme og effektivitet, når vi kommer ud til din opgave. Inden vi kører igen, kan vi også hjælpe dig med at forebygge at du får vand i kælderen igen. Det handler blandt andet om at undgå stoppet afløb under kældergulvet.

Vandskade i kælder - Døgnvagt

Få en hjælpende hånd

Vi kører ud til opgaver på det meste af Sjælland, dog særligt København, Nordsjælland og Køge-området. Kontakt os nemt og hurtigt på telefon 22 155 156 eller send en mail til info@totalkloakservice.dk. Du er sikker på at få fat på en medarbejder, som kan få din opgave til at passe ind i dagens eller nattens tidsplan. Vi hjælper både private og erhverv, samt også boligforeninger. Stol trygt på Total Kloakservice når du har vand i kælderen.

Senest opdateret: 23. marts 2021

Kontakt Total Kloakservice

Ring til os døgnet rundt eller bestil kloakservice med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
kloakservice-doegnservice-stoppet-afloeb

Ved akutte kloakproblemer
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 22 155 156